Belépés

CAPTCHA
Ez a kérdés annak tesztelésére szolgál, hogy Ön egy valós személy, nem pedig egy spam robot. Kérem írja be a karaktereket az alábbi boxba:
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Itt írhatsz nekem

Eszelős szivatás

A teremtés könyve szerint az első emberpár a paradicsomban élt, mindaddig boldogan, amíg a kígyó bűnbeesésre nem csábította őket. Az eredendő bűn az volt, hogy ettek a jó és rossz tudásának gyümölcséből, ezért kiűzettek a paradicsomból és a Föld nevű börtönbolygóra kerültek, ahol anyagi létben a polaritás világában azóta is folyamatosan kénytelenek vagyunk a jót és a rosszat nap mint nap, életről életre megtapasztalni, mi akik az ő gyermekeik vagyunk.

 Mindenesetre a történet valódiságát igazolja a tény, hogy a genetikai kutatások alapján a ma élő összes ember egyetlen ősanyára vezethető vissza. A bűn büntetése a reinkarnáció, a karma ok-okozati csapdájába taszít bennünket életeken át. Hol jobb, hol rosszabb körülmények között, de ugyanabban a mókuskerékben teperünk, amit az indiaiak szamszárának, a karma kerekének hívnak. Arra, hogy ebből saját erőnkből kiszabaduljunk, az esélyünk körülbelül annyi, mint megnyerni a lottó főnyereményét, tehát gyakorlatilag nulla. A karma törvénye szerint minden cselekedetünknek, minden gondolatunknak van következménye, sőt még annak is, ha nem cselekszünk, csak létezünk. Ez a 22-es csapdája: emberi testben lehetetlen a feltételeket teljesíteni és a köztes létben szintén, mert az anyag jelenléte nélkül a karma nem oldható fel.

 Gyakorlatilag rabszolgák vagyunk, a föld urának rabszolgái, isteni lelkünk az anyagba zárva életről életre kénytelen újjászületni. Ez alól senki sem kivétel, a megvilágosodott buddhák állapota is csak átmeneti és időleges. Ráadásul, hogy még nehezebb legyen a szabadulás, az ember szellemi egysége kétfelé szakíttatott férfi és női lélekre, és a föld ura gondoskodik róla, hogy a két fél nehezen találjon egymásra, pedig a teremtő forráshoz a két lélekfél csakis egyesülve juthat el. Szerencsére amit isten egybe teremtett, azt ember nem választhatja szét.

" Az alakuló dolgok világában tartózkodsz, mégis a nyugalmat keresed. Egy alakuló világban hogyan is létezhetne nyugalom? A vizeken a csónak hánykódik, s ha egy pillanatra nyugton maradna, az véletlen lenne csupán. A víz hamarosan újra mozgatni kezdi a színén lévőket. A csónak csak akkor nyugszik meg, ha a partra vonják. Mert a csónak a SZÁRAZRÓL származik, az felel meg az ő töménységének és súlyának. A csónak csakis akkor nyugszik meg. A lélek sem csendesülhet el az anyagvilág hullámverésében, még csak szünetet sem tarthat. Ha viszont visszatér forrásához és gyökeréhez, akkor elcsendesül és megnyugszik. Mentesül a nyomorúságtól, megalázottságtól és tévedéstől, amelyben az idegen földön részesült."

 Hermész Triszmegisztosz így írt erről. Mindenesetre a piramis, amit épített eléggé időtállónak bizonyult, gondolom a szavai is éppen ilyen időtállóak.

 A föld ura sokféle trükköt bevet, hogy eltérítsen minket az egyetlen járható útról, hogy továbbra is az ő alattvalói maradjunk. A legújabb agyszüleménye a " SECRET" a titok című csodálatos világteremtő illúzió. A legjobb hazugságok azok, amelyek 99%- a igaz, ugyanis így teljesen hihetőek. A lényeg viszont mégiscsak a maradék 1%. Igen, valóban mi teremtjük magunk körül a világunkat. Létező elementálokat gyártunk, amelyek befolyásolnak minket és másokat is a vonzás törvénye szerint. Hasonló a hasonlót vonzza: a félelem újabb félelmeket szül, az aggodalom megteremti a jövő rémképeit.

Ugyanígy a szeretet és a bizalom bevonzza az életünkbe a megfelelő helyzeteket és a segítőkész embereket. De vajon mennyire bízhatunk a szeretet teremtő erejében, ha az rajtunk embereken múlik? Sokszor a hozzánk legközelebb állókkal sem tudunk harag és neheztelés nélkül együtt élni, akkor hogyan is lennénk képesek arra, hogy az egész világunkat pozitívan befolyásoljuk? Egészség, szép ház, autó magamnak, világbéke stb. másoknak. Gyönyörű gondolatok emberi agyra méretezve. Én személy szerint a főnökre bíznám ezt a dolgot. " Legyen meg a te akaratod" Ne az én akaratom, hiszen ő jobban tudja, mi a jó nekem, ráadásul képes a többiek érdekével összehangolni úgy, hogy közben a világ működőképes maradjon.

 Az ember jószándékból sem képes a mindenható akarata szerint teremteni, csakis káoszt és pusztulást. A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve. Nézzünk csak kicsit vissza a történelmünkre, mi az, amit mi emberek alkottunk és mi az amit a teremtő, és hasonlítsuk össze. Egyetlen pillangó tökéletesebb, mint az ember legbonyolultabb alkotása. Ráadásul szabad akaratot kaptunk, hogy eldöntsük mit szeretnénk. Én inkább azt szeretném, szabad akaratomból, hogy legyen meg az ő akarata. A karma fogságából való szabaduláshoz ez az első lépés, és igen , segítség nélkül semmi esélyünk nincsen. Megkaptuk és megkapjuk a segítséget, csak élnünk kell vele.

" Monda neki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet: senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam." Ján 14.6 A reinkarnációból való megszabadulás egyetlen módja a megváltás. Krisztus útja, igazsága és élete. Csakis ezen az egyetlen módon lehet üdvözülni, az összes többi módozat mellébeszélés. Ezért is igyekeztek a szentírásból törölni a reinkarnációra utaló mondatokat, és ezért nem beszélnek az ezoterikusok Krisztusról, mint a megváltóról. Hogy minél több rabszolga maradjon a börtönbolygón és a föld ura kedvére szórakozzon velünk.

" A szél fú a hová akar, és annak zúgását hallod, de nem tudod honnan jő és hova megy: így van mindenki, a ki Lélektől született." Ján
3.8

 Krisztus ráadásul nem szab teljesíthetetlen
feltételeket: csakis a szeretet parancsolatát kell betartani. Szeresd a teremtő
atyát, szeresd a felebarátodat, mint tenmagadat és szeresd az ellenségeidet is.
Leírni könnyű, teljesíteni nem egyszerű, de nem is lehetetlen.

 Köszönöm a figyelmedet.

Földangyal fórum

Ki van itt?

Jelenleg 1 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

  • wrongspotty