Belépés

CAPTCHA
Ez a kérdés annak tesztelésére szolgál, hogy Ön egy valós személy, nem pedig egy spam robot. Kérem írja be a karaktereket az alábbi boxba:
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Itt írhatsz nekem

Csakrák harmonizálása

   Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem az Istennek minden ígéjével. Lukács 4.4


Az íge a görög logosz szó magyarra fordítva,  nem véletlen, hogy mindenhol hosszú í-vel szerepel a szentírásban. A mindenütt jelen lévő teremtő életenergiáról van szó, amelynek mi emberek is a részesei vagyunk. Magunkba fogadjuk és továbbítjuk a csakrákon keresztül. Mint tudjuk, az energia nem vész el, csak átalakul. Érzékelhető is a kisugárzása, van akinek jó a közelében lenni, van akinek kevésbé, attól függően, hogy milyen minőségben tudjuk továbbítani.  Az ölelés valójában egy intenzív energiacsere.

Az emberi testen hét fő csakra található, amelyek belső elválasztású mirigyekbe torkollnak és így közvetlenül hatnak a hormonális rendszerre. A hormonális rendszer a sejtek közötti kommunikációt működteti, amelynek zavara a betegségek 85%-ának okozója. Így lesz a megfoghatatlan finom energiából érzékelhető valóság. Ha a csakrák energiaáramlása optimális, akkor a test is egészséges.

Azt, hogy melyik csakra nem működik harmonikusan, tehát a neki megfelelő frekvencián, a legegyszerűbben úgy állapíthatjuk meg, hogy hogyan reagál a testünk a stresszhelyzetekre. Van, akire a hasmenés jön rá, másnak olyan érzése lesz, mintha gombóc lenne a torkában. Az alábbiakban a fő tüneteket olvashatod, így koncentráltan kezelheted a megfelelő csakrát.

GYÖKÉRCSAKRA

Hozzárendelt mirigy: a mellékvese, hormonjai: adrenalin, noradrenalin, mellékvesekéreg hormonok. Stresszhelyzetben csökkent működése esetén  olyan érzés, mintha kicsúszott volna a talaj a lábunk alól, hasmenés, túlzott működés esetén: agresszivitás, düh.

A végbélnyílás és a nemi szervek között található. A farcsonttal áll összeköttetésben és lefelé nyílik.  Illatai: cédrus, szegfű. Színe: piros. Frekvenciája: 194,18 Hz

SZEXCSAKRA

Hozzárendelt mirigy: Ivarmirigyek: petefészek, prosztata, here, hormonjai: nemi hormonok Stresszhelyzetben csökkent működés esetén nem tudjuk az érzéseinket kifejezni, túlzott működés esetén: nem tudjuk kontrollálni az érzéseinket, könnyen sírva fakadunk.

A nemi szervek és a köldök között található. A keresztcsonttal áll kapcsolatban és előre nyílik. Illatai: ylang-ylang, szantál. Színe: narancssárga. Frekvenciája: 210,42 Hz

NAPFONATCSAKRA

Hozzárendelt mirigy: hasnyálmirigy, hormonja: inzulin,glukakon. Stresszhelyzetben csökkent működés esetén jellemző a gyomorgörcs, könnyen ájulás kerülget bennünket, tehetetlennek érezzük magunkat, túlzott működés esetén: cselekvési kényszer, idegesség.

A köldök felett kétujjnyira található, előrefelé nyílik. Illatai: levendula, rozmaring, bergamott. Színe: sárga. Frekvenciája: 126,22 Hz

SZÍVCSAKRA

Hozzárendelt mirigy: csecsemőmirigy, hormonjai: promin, retin. Stresszhelyzetben csökkent működés esetén szívmegállás érzése, diszharmónikus működés esetén: erős szívdobogás.

A mellkas közepén a szív magasságában található. Előrefelé nyílik. Illata: rózsaolaj. Színe: zöld, rózsaszín, arany. Frekvenciája: 136,10 Hz

TOROKCSAKRA

Hozzárendelt mirigy: pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy. Hormonjai: tireoglobulin, parathormon. Stresszhelyzetben csökkent működés esetén: gombócérzés a torokban, dadogás, túlzott működés esetén: fecsegés,mellébeszélés, értelmetlen szavakkal beszédkényszer.

A gégefő alatt a pajzsmirigynél található. A 7. nyaki csigolyából indul ki, előre és hátra is nyílik. Illatai: zsálya, eukaliptusz. Színe: világoskék. Frekvenciája: 141,27 Hz

HARMADIK SZEM CSAKRA

Hozzárendelt mirigy: a hipofízis, az egész hormonrendszer irányító mirigye. Hormonjai: a többi mirigyet serkentő hormonok, növekedési, zsíranyagcserét szabályzó, vízháztartást szabályzó, oxitocin stb. Stresszhelyzetben diszharmónikus működés esetén: fejfájás, nem tudjuk a gondolatainkat érthetően megfogalmazni.

A homlok közepén, az orrgyöktöl egyujjnyira található. Előrefelé nyílik. Illatai: menta, jázmin. Színe: indigókék, ibolyakék. Frekvenciája: 221,23 Hz

KORONACSAKRA

Hozzárendelt mirigy: tobozmirigy. Mivel ez hipofízist is szabályozó mirigy, tehát valójában az egész emberi test működését vezérli. Az agyalapon helyezkedik el, mindössze borsó nagyságú. Hormonjai: melatonin, szerotonin stb. A fejtetőn található és felfelé nyílik. Illatai: tömjén, lótusz. Színe: ibolya, arany, fehér. Frekvenciája: 172,06 Hz

A koronacsakra az isteni teremtő energiát közvetíti. A szentkép ábrázolásokon glóriaként látható.  Nyitott koronacsakrával részesülhetünk a mindenütt jelenlévő Isteni szeretetenergia csodálatos gyógyító erejéből, amely a testünket és lelkünket is feltölti.

A csakrákat a nekik megfelelő színekkel, illatokkal és frekvenciákkal harmonizálhatjuk, ezzel a betegségek nagy része kezelhető, a csakrákhoz tartozó szervek regenerálódnak. A napfény tartalmazza az összes szín rezgését, mindegyik csakrának jót tesz.

A gyógyító frekvenciák a www.frekvenciakezeles.hu oldalon találhatók.

A betegség nem más, mint út az egészséghez, csak akkor következik be, ha a testi és lelki energiák harmóniája felborul. Mindig először a lélekben, a tudatban jelentkezik, és csak utána  a test szintjén.  A gyógyuláshoz vezető út része a csakrák kezelése, segítségével a kiváltó lelki okot, a stresszt tudjuk semlegesíteni.

Amikor úgy érezzük, hogy egy rajtunk kívülálló és megoldhatatlannak tűnő stresszhelyzet okozza a betegséget ( haláleset, munka elvesztése, anyagi gondok), akkor ez a módszer sokat segíthet abban, hogy kikerüljünk a betegség- szegénység ördögi köréből, végre észrevegyük a fényt az alagút végén, és a helyes irányba induljunk el.

Földangyal fórum

Ki van itt?

Jelenleg 0 felhasználó és 2 vendég van a webhelyen.